+385 1 2003 303

LOOKBOOK

Modni brend Diadema u sezoni proljeće/ljeto 2020 donosi nove uzbudljive modele, ali istovremeno njeguje svoj autentični urbani stil. Interpretacija ove modne priče nalazi se ispred objektiva, u svakom koraku, pozi i osmijehu naše poznate glumice Elizabete Brodić.

 

Svaka Diademina kampanja spaja estetiku i različitost modnih stilova, a ovaj puta iznenađuje idejom o povratku u ‘80-te godine. Doba koje prepoznajemo po odvažnim i voluminoznim krojevima, Diadema je pretvorila u šarmantnu kolekciju za nove generacije.

Od romantičnih točkica i cvijetnih dezena, do apstraktnih printeva i oštrih geometrijskih linija, kolekcija se poigrava puf rukavima, širokim nogavicama, šarenim volanima i ženstvenim mašnama. Posebno zanimljiv akcent kolekcije čine prorezi na haljinama i hlačama, dajući im posebnu notu elegancije i atraktivnosti. Uz njih dominira visoki struk naglašavajući figuru ženskog tijela.

 

Nezaobilazni must-have sezone je eko koža koja unosi dozu „rock chic“ stila. Kolekcija je rađena od prirodnih materijala koje čine pamuk, viskoza, svila i njihove kombinacije.

 

Party kolekcija ujedno je energična i sentimentalna, što se vidi kroz bajkovite duge haljine u čipki i satenu. Uz njih se, na zadovoljstvo fanova kraćih dužina, vraćaju sjajne strukirane haljine koje ovu kolekciju čine idealnom za sve prigode.

Model: Elizabeta Brodić
Fotograf: Hrvoje Serdar
Lokacija: Zagreb

Diadema d.o.o.

Ante Starčevića 11d

10360 Sesvete

Tel. +385 1 2003 303

Više info