Jezik:
+385 1 2003 303
READY-TO-WEAR
KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2018

Kolekcija modne kuće Diadema za sezonu proljeće/ljeto 2018. nosi naziv „Pure romance“. Zaštitno lice nove kampanje je poznata voditeljica i model Jelena Glišić. U suradnji sa Jelenom, Diadema u svom prepoznatljivom stilu definira ženu kao urbanu, romantičnu i sexy.

U dnevnoj kolekciji prevladavaju bogati cvijetni dezeni, naglašena ramena i povišen struk, dok se stilski vezeni detalji mogu vidjeti na lepršavim krojevima haljina, majica i tunika. Senzualna i ženstvena večernja kolekcija ispunjena je čipkom, šljokicama i bisernim detaljima na elegantnim modelima.

Sezonu p/lj 2018. obilježavaju atraktivni modeli s raznobojnim vezom, koji se naročito ističe na haljinama s volanima, te majicama i tunikama golih ramena koje će se nositi ovog ljeta. Plava i bijela boja dominirati će dijelom kolekcije koja će idealno pristajati uz dugo toplo ljeto.

Romantika je uvijek prisutna nit inspiracije u svijetu mode, a trendovi u Diademi kroz svaku kolekciju fanovima pružaju velik izbor novih cvjetnih printeva. Neodoljivo udobne haljine u mini i maxi dužinama ove će sezone vladati gradskim ulicama.

Kombinezoni su odjevni komadi zbog kojih je Diadema prepoznatljiva kao modni brend koji njeguje svoj identitet. Time ujedno kupcima omogućava da kroz modu izraze svoj stil, stav ili osobnost. Žene koje nose Diademu znaju da isto vrijedi i za dvodijelne crno-bijele “chic” kombinacije, koje bezvremenski vladaju modnim pistama.

Party kolekcija bogata je modelima u prekrasnoj 3D čipki koja dodatno naglašava liniju tijela, kao i samu senzualnost krojeva. Iznimno ženstvena i atraktivna, ova luksuzna čipka kombinira se uz jednostavne materijale i boje kako bi u potpunosti došla do izražaja.

Zbog mnoštva detalja na tkaninama, večernje toalete vrlo su upečatljive i ne zahtijevaju mnogo dodatnog accessorizea. Torbica ili damski šešir učiniti će svaku haljinu savršeno stiliziranom, a ženu koja nosi svoj najdraži model iz nove kolekcije – savršeno dotjeranom.

Model: Jelena Glišić
Fotografi: Igor Šeler, Hrvoje Serdar
Lokacija: Nacionalna i sveučilišna knjižnica i cafe Spunk, Zagreb

Diadema d.o.o.

Ante Starčevića 11d

10360 Sesvete

Tel. +385 1 2003 303

Više info