+385 1 2003 303
Načini plaćanja

 

U Online Shopu Diadema moguće je platiti na sljedeće načine (samo kupci iz RH):

1.) Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

2.) Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun tvrtke Diadema d.o.o. putem internet bankarstva.Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 099/627-5080 kako biste provjerili status narudžbe.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom/virmanom Kupac dobiva, na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi, sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

3.) Kreditnim karticama (samo kupci iz RH):

Jednokratno: Visa, Visa Premium, Mastercard, Diners

Višekratno od 2-6 rata: Diners, Visa, Visa Premium i Maestro kartice (samo od PBZ-a) na iznos potrošnje veći od 400,00 kn

Kupac koji plaća kreditnom karticom, prilikom kupovine se automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa svoje kreditne kartice. Tvrtka Diadema nema nikakav uvid u broj vaše kartice niti vaše zaštićene podatke.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Diadema d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Diadema d.o.o. vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju express dostavnom službom.

Diadema d.o.o.

Ante Starčevića 11d

10360 Sesvete

Tel. +385 1 2003 303

Više info